|
Pontos idő: 2010. szept. 8. 4:41
|
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
| Szerző |
Üzenet |
|
radiojani
|
 Re: Hogy tetszik?
Kívánságod számomra parancs!
|
| 2009. júl. 10. 15:12 |
|
 |
|
Pofi
|
Sziasztok! Tetszik a rádió is, a műsor is, a zenék is, na jó az nem mindegyik, de nagyon kevés ami nem, és hát ízlések és pofonok, úgy hogy ebbe nem is mennék bele tovább. Amit viszont szeretnék kérdezni, az az, hogy, lesznek majd más ajándékok is? Mivel én még nem olyan régóta hallgatlak titeket nem tudom régebben miket lehetett nyerni, de Koronás póló nagyon tetszik és jól nézhetne ki egy koronás bögre, hűtőmágnes, autómatrica is.
|
| 2010. feb. 6. 23:30 |
|
 |
|
radiojani
|
Szia Pofi! Engedd lejjebb azt a precíziós antennát, és vigyázz a netes műszaki leírásokkal, mert könnyen lehet a kávéfőzőből is pokolgép :-) Köszi, tarts ki kapaszkodó zenészek mellett! Ami az ajándékokat illeti, az általad felsoroltakból már mind volt ajándék. Általában az adott évszaknak megfelelő ajándékaink vannak, ami érdekes, mert a fürdőlepedőt most épp nem tudom a télhez kötni:-) Mindenesetre jól nézett ki, ezért van. A Korona Rádiós bor is nagyon finom. Tavasztól újra várható póló és bögre szerintem, de a nyár a kedvencünk: még hezitálunk, mert a strandlapdánk és a frizbink is nagyon ott volt:-) Fülelj, lesznek még ajándékok - gyakran friss nagylemezek, dumaszínház-jegyek is, tehát szerintem nem panaszkodhatnak a játékosok...
Üdv:
Gábor János
|
| 2010. feb. 8. 10:50 |
|
 |
|
Pofi
|
Szia János! Sajnos még nem túl régóta hallgatlak titeket, ezért nem tudtam a régebbi ajándékokról. Ameddig adás körzetben dolgozunk kitartok majd, utána meg marad majd a net estére. :) További sok sikert kívánok Nektek!
|
| 2010. feb. 8. 19:26 |
|
 |
|
Testőrke
Csatlakozott: 2010. feb. 11. 21:24 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Kalocsa
|
Szia!Csatlakoznék Jánoshoz,tényleg szuperek a nyeremények!Én már csak tudom hiszem szinte minden héten nyerek valamit:))Voltam színházban,gyarapodott a cd táram is itthon:)Már van törölközőm is:DD Ezúton is szeretném megköszönni a sok-sok nyereményt!!További sok sikert:))Igazán jók vagytok;)
|
| 2010. feb. 12. 18:16 |
|
 |
|
beus
|
Sziasztok! Nem tudom miért van , de a szavazásnál mikor vissza akarom igazolni a kapott kódot, akkor már azt írja ki a gép, hogy ezzel a kóddal már igazoltam. Holott éppen előtte kb. 10 perccel adtam le a voksomat. Így nem veszi már figyelembe a szavazataimat. Ha jók a megfigyeléseim , akkor úgy 10 szavazatról lenne szó. Lehet, hogy valakinek nem számít ,de lehet valakinek sokat jelent. Köszi.
|
| 2010. márc. 15. 10:46 |
|
 |
|
Bazsee
Csatlakozott: 2009. márc. 2. 14:56 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Szeged
|
Kedves beus! Észrevettem a problémát már, de köszi hogy szóltál. Amint megcsináltam, jelzem itt a fórumon, és kérlek, hogy utána újra érvényesítsd a kódot, addig ne töröld ki az emaileket. Köszi.
_________________ Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!"
|
| 2010. márc. 15. 10:53 |
|
 |
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
|
|