Ilyen zenékből kérünk többet!
| Szerző |
Üzenet |
|
koronaradio
Adminisztrátor
|
 Ilyen zenékből kérünk többet!
Lássuk mit szeretnétek hallani!
|
| 2009. márc. 2. 14:30 |
|
 |
|
guba
|
 Re: Ilyen zenékből kérünk többet!
Sziasztok! Az igazság az, hogy én egy hírrel kapcsolatban szeretnék több infót, csak nem találtam jobb helyet a kérdésre. A mai napon hallottam fél füllel a rádióban egy amerikai gyerekről, akinek nagyon magas az iq-ja. Erről semmit nem találtam a neten, ha valaki tud valami oldalt vagy infót, annak nagyon megköszönném, ha megírná. Még egyszer köszi! Ja egyébként, ha már itt vagyok. Jó volna, ha több magyar rock szólna, olyan, mint P. Mobil, Lord stb. Köszi.
_________________ "A rock örök és elpusztíthatatlan!!!"
|
| 2009. márc. 25. 21:33 |
|
 |
|
Gelkam
|
Sziasztok!Igen rock zenéböl lehetne több,föleg magyar,és ne mindig ugyanazok.P.mobil,meg esetleg Tunyogit is beszerezhetnétek,nagyon jó zenéi vannak!!!Amúgy a rádió szülinapján végre valami normális zenekar lett meg híva,biztos ez miatt sokkan eljönnek!
|
| 2009. márc. 26. 12:55 |
|
 |
|
radiojani
|
Guba: Nincs több hír a srácról:S Gelkam: Egyetértünk! Pártolom a hazai rockzenét, és örülünk, hogy egy legenda játszik a születésnapunkon! Nyilván a 10. évfordulón akartunk a legjobban kitenni magunkért, ami az esti bulit illeti, ez mutatja, hogy mennyire tiszteljük mi magunk is a hazaiak munkásságát, köztük a Bikinit - igazi ÁSZok! Rettenet forró hangulatú rockbuli lesz, ezt megígérhetem - nagyon várjuk, remélem ti is! Gyertek minél többen! Addig is nézd meg a 10. Születésnap! menüben a koncert-ízelítőt! ;)
Üdv:
Gábor János
|
| 2009. márc. 26. 13:27 |
|
 |
|
Buci
Csatlakozott: 2009. nov. 11. 10:44 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Szakmár,Baja
|
Sziasztok. Nos én is megszólalok bár félénken ;) Szerintem is több rock zene kellene. De én a "régi jó rockra" gondolok :)))
_________________ [color=#40BFFF]"Bizalmaskodásból lesz a szemtelenség."
|
| 2009. nov. 11. 10:47 |
|
 |
|
radiojani
|
Héj, egy félénk rokker?! :-)) A kérést vettük, a szavazás után értékelünk, és bővítjük a kínálatot! SZAVAZZATOK!!! Üdv: Gábor János
|
| 2009. nov. 11. 17:05 |
|
 |
|
kiskata
|
Sziasztok!
A munkahelyemen egésznap szól a rádió. A munkatársaimmal együtt szívesen hallgatnánk több 80-as, 90-es évek zenéit. Ezeken a zenéken nőttünk fel és szívesen emlékezünk a régi szép időkre. Köszönettel Kiskata
|
| 2009. nov. 30. 10:53 |
|
 |
|
radiojani
|
Helló! Elég sokan vagyunk, akik szeretjük a '80-as, '90-es évek zenéit. Válogassatok Ti is a Délelőtti Kívánságműsorba, és hallgassátok rendszeresen az Anti Disco Classic-ot! A jövőben többet válogatunk a szerkesztett műsorba is... Üdv: Gábor János
|
| 2009. nov. 30. 11:02 |
|
 |
|
Testőrke
Csatlakozott: 2010. feb. 11. 21:24 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Kalocsa
|
Szia!Kollegináimmal -a Margitokkal-nagyon sokat hallgatjuk a rádiót munka közben:)Igazság szerint változatosak a zenei igényeink,de ti ezt ki is elégítitek:)Bár én személy szerint rock zenéből kicsit többet hallgatnék:DD Üdv:Gaby:)
|
| 2010. márc. 7. 17:39 |
|
 |
|